Sınıf Etkinlikleri

3/L ve 3/ B sınıfı olarak tropikal kelebek bahçesini ziyaret ettik,Eğitimlere katıldık,bilgi yüklü bir etkinlik yaptik,görevli eğitmenleri teşekkür ederiz

29 Ekim cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk sınıfımızı ziyaret etti. Artırılmış gerçeklik uygulaması ile öğrenciler atayı karşılarında görünce çok heyecanlandılar. Ulu önder Atatürk ile fotoğraflar çektirdiler.

Bic Kids adlı resim yarışmasına 4-İ sınıfından katılan eserler.

Okulumuz 3- C sınıfı öğrencileri ana sınıflarındaki kardeşlerine Nasreddin Hoca fıkralarından canlandırmalar yaptılar.

3-C sınıfının Fikralarla Nasreddin Hoca etkinliği

3-G sınıfı bitkilerin yaşam döngüsü etkinliği

İngizlice dersi " My sweet home " etkinliğimizden bazı kareler.

Sedep Değerler Eğitimi kapsamında Nasreddin Hoca ,adaletle ilgili " Sen de Haklısın " fıkrasının sınıflara sunumu yapıldı.

Hacivat ve Karagöz adaleti anlatıyor.

Tutumlu olmanın önemine dikkat çekmek amacıyla 4-İ sınıfı öğrencileri tutumsuzun öyküsü adlı drama çalışmasını yaptı.

3-L sınıfı bitki yetiştirme çalışmaları

Okulumuz 4-C , 4-F öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan kum saati ve ev maketi çalışmaları.