T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Zeki Altındağ İlkokulu

Ana Sınıfı Etkinlikleri

Şbt

Bilginler sınıfı geleneği olan ev ziyareti için Suriye'li velimizin evinde toplandık.Sohbetler, ikramlar konukseverliği bizleri çok mutlu etti.  Çocukların farklı ortamlarda görgü kurallarını uygulamaları memnun ediciydi. 

Şbt

Bilginler sınıfı E twinnning projesi Selçuklu Belediyesi Kop çocuk kütüphanesi kapsamında kütüphanede etkinlikler yaptı, akıl oyunları, resim, hikaye kitapları, sunum mikrofonu, dolgu oyuncak, kuklalar, fen materyalleri, görme engelliler için yapılmış kitapları inceleme fırsatı buldu. Kütüphanenin farklı bir konsepte çocuklara hitap etmesi çok hoştu .Teşekkürler Selçuklu Belediyesi. 

May

Bilginler sınıfı okul un son günleri de eğleceyi  aksatmadı çamur ile oynadık ,dondurma yedik ,çocuk olmanın keyfini çıkardık.

Nis

Bilginler sınıfı masalara traş köpüğü ile çizdikleri resimleri mühendislikle tamamladı 

Nis

Minik dahiler pandomim ustası oldular. Pandomim sanatını öğrendiler. Hazırladıkları pandomim gösterisini arkadaşlarına sundular.

Nis

Minik Dahiler toplama makinesi ile 1.sınıfa hazırlanıyor .

Nis

Minik Dahiler şivlilik etkinliği ile geleneklerimizi öğreniyor.

May

  Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Alvin ve Sincaplar isimli müzikli çocuk tiyatrosunu izledik.

Nis

Okulumuzdan 2-E, 2-F, 2-H VE 2-İ sınıfları öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Orman Müdürlüğü´nün birlikte tertipledikleri "5 Milyon Ağaç Toprakla Buluşuyor" adlı organizasyonla, ağaç dikmenin hazzına ulaştılar.