Okulumuzda bulunan birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve sekizinci sınıf öğrencileri, farklı günlerde kendi sınıf seviyesindeki öğrencilerle, öğretmenlerinin rehberliğinde, Birlik Parkı´nda piknik yaptılar. Bazı velilerimiz de bu piknikte öğrencilerimize eşlik ettiler. Yılın yorgunluğunu hep birlikte attılar.

Okulumuzda ilk defa Bahar Şenliği şeklinde düzenlenen Kermesimiz, velilerimiz ve mahalle sakinleri tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerimiz müzik eşliğinde dans ederken okul bahçesindeki oyuncaklarla da doyasıya eğlendiler. Satışa sunulan yiyeceklerimiz de misafirlerimiz tarafından neredeyse kapışılmıştır.

Emeği geçen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, kermeste hizmet eden ve maddi olarak katkıda bulunan velilerimize ve kermesimizi ziyaret ederek maddi manevi desteklerini esirgemeyen misafirlerimize sonsuz teşekkürler...

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından, okulumuz öğretmenlerine "ÖĞRENEN LİDER ÖĞRETMEN" konulu seminer verildi. Seminer; 9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz anasınıflarının birlikte hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı eğlencesi, 24.04.2015 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda, velilerin de katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuklar palyaço ile birlikte müzikli oyunlar oynayarak, yarışmalar yaparak ve program sonunda sürpriz hediyeler kazanarak çok eğlenceli ve güzel bir gün geçirdiler.

Okulumuzda düzenlenecek olan Bahar Şenliği ve Kermese herkesi bekliyoruz.

Öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı ve okulumuzdaki kutlamalar, basında da yer aldı.